Regatta

Mandal Seilforening arrangerer regatta i sommerhalvåret. Du finner terminliste lenger ned på siden her.

Vi ønsker flere regattadeltakere hjertelig velkommen. Det er en supertrivelig hobby og det er enkelt å komme i gang. Du kan bare møte opp med båten din på Lillebanken ca en time før start så vil vi vise deg hvor starten går og gi litt praktisk innformasjon. Så tar vi ting som måletall for båten mm etter hvert. Erfarne regattaseilere tar hensyn til nybegynnere.

Ønsker du mer informasjon for å delta med egne båt eller som mannskap. Ta kontakt med MSF: msf@mandal-seilforening.no

IMG_0521IMG_0707

SEILINGSBESTEMMELSER FOR REGATTAER I MANDAL SEILFORENING

MSF KUNNGJØRING LYS-Seilas